Ben je benieuwd naar IEYC op jouw school? Dan vinden we het belangrijk dat je goed voorbereid een keuze maakt.

Kennismakingsgesprek

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek en zijn benieuwd naar het verhaal van jouw school. Op onze beurt laten we zien wat IEYC inhoudt en wat we voor je school kunnen betekenen als je lid wordt. Bij concrete interesse kan een van onze trainers in gesprek met het leerkrachtenteam. Het is ook mogelijk om eens een kijkje te nemen bij een IEYC-school in de buurt.

Proeftraject

Het proeftraject houdt in dat het team van de school een dagdeel getraind wordt in het gebruik van IEYC. Gedurende vier tot zes weken krijgt de school de gelegenheid om met een of meerdere thema’s te werken. De thema’s worden in overleg met de school geselecteerd. De IEYC-trainer adviseert daarbij. Na deze periode vindt een evaluatie plaats.

Het IEYC-lidmaatschap

Het IEYC-lidmaatschap helpt je bij het leerproces. Zo ontvang je regelmatig updates van thema’s, nieuwe thema’s en verschillende tips en tools voor je onderwijs.

Het implementatietraject

Bij de implementatie van IEYC word je door een trainer begeleid. In totaal plan je over drie jaar gemiddeld vier dagdelen per jaar met ons in. We stellen waar nodig een aantal trainingen af op basis van gesprekken met leerkrachten en leerlingen. Zo werken we samen aan de doelen van de school.

'IEYC: een rijke speelleeromgeving voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.'